Magazin online cu Hăinuțe Disney copii și articole gravide.

Cosul meu 0 Articole: 0,00 RON


Comanda telefonica0771239406  Yahoo Messenger

PROGRAM DE FIDELIZARE

Program de fidelizare 2016

Program de fidelizare 2016 conditii

Carduri de fidelizare 2016
Cupoanele pentru fidelizare 2016 sunt destinate cumpărătorilor fideli, având scopul de a recompense cumpărăturile repetate în magazinul nostru fizic din Oradea, str. General Magheru, nr. 6 și de pe site-urile www.prikindel.ro și www.hainutedisney.ro .
Acestea sunt valabile începând cu a doua achiziție. În momentul în care clientul a beneficiat de toate reducerile, beneficiază de reducerea de 10%. Reducerile sunt progressive și sunt de 3, 5, 7, 10% în funcție de numărul de achiziții.

Reducerea nu se cumulează cu alte promoții sau cu transportul gratuit.
În perioada când desfășurăm alte promoții sau produsele dorite au deja reduceri clientul poate opta pentru reducerea cea mai mare.
Singurul produs care nu beneficiază de reducere este Pampers-ul, unde avem un superpret: http://www.prickindel.ro/articole-copii/igiena/scutece.html .
Pentru cumpărăturile online este suficient să precizati că aveți acest card, noi verificăm istoricul comenzilor dvs și vă vom calcula reducerea.
Suma minimă de achiziție este de 50 ron, pentru a putea beneficia de reducere.
Clienții care achiziționează de mai multe ori produse în aceeași zi, beneficiaza de un singur pas de reducere în ziua respectivă.

Cumpărături plăcute vă dorim! echipa Prickindel

Ne puteți contacta:
la numărul de telefon: 0771239406,
pe adresa de e-mail: contact@prickindel.ro ,
pe adresa de messenger: prickindel.

Notă:
Cupoanele de reduceri din anii precedenți nu mai sunt valabile.