Magazin online cu Hăinuțe Disney copii și articole gravide. Producator textile copii.

Comenzi telefonice ?0771 239 406
0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

LIVRARE PRODUSE

comenzi plasate pe www.prickindel.ro,

Tarifele percepute pentru transport și ambalare sunt prezentate mai jos.

Livrarea se face PRIN CURIER RAPID - timp de livrare 1-2 zile (în durata de livrare pot interveni factori ce pot produce întârzieri, independente de voința noastră sau a societății de curierat cum ar fi: condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere.)

 

-  18 lei ---pentru comenzi cu valoarea între 1 si 100 lei

-  16 lei ---pentru comenzi cu valoarea între 100 si 200 lei

-  15 lei ---pentru comenzi cu valoarea între 200 si 250 lei

-    0 lei ---pentru comenzi peste 250 lei


La primirea coletului, vă rugăm să verificați integritatea ambalajului. Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conținutul unor colete le puteți face în momentul livrării pe AWB sau să refuzați primirea și plata coletului. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, nu se pot lua în considerare.


 ATENȚIE ! Tarifele pentru expedierea prin Curier Rapid sunt valabile numai pentru expedierea prin societățile de curierat cu care firma noastră are contract. Pentru expedierea prin alte societăți de curierat contravaloarea taxelor cade în exclusivitate în sarcina clientului indiferent de valoarea comenzii. În această situație plata comenzii se face în avans prin OP.

Important:

1.Pentru comenzile în care sunt produse mari, ex cărucioare, leagăne, alte articole copii care depășesc 3 kg se pot percepe taxe suplimentare, communicate la momentul confirmării telefonice a comenzii

2. Comenzile care conțin produse aflate la reducere, sau beneficiază de programul de fidelizare și depășesc suma de 250 ron, vor beneficia fie de reducerea pe produs , fie de transport gratuit. Oricum clientul va beneficia de reducerea cea mai mare posibil de acordat. Și aceste aspect se comunică de către consilierul nostrum la momentul confirmării telefonice a comenzii.

Aceste considerente sunt aplicabile și comenzilor primite prin e-mail sau telefonic.