Magazin online cu Hăinuțe Disney copii și articole gravide. Producator textile copii.

Comenzi telefonice ?0771 239 406
0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

RETURNARE PRODUSE

Dacă doriți să returnați un produs care v-a fost livrat, trebuie să ne anunțați în scris despre produsul pe care doriți să îl returnați, data la care v-a fost livrat, numar de comanda, motiv retur și dacă doriți să îl înlocuiți cu un alt produs. Vă rugăm să ne trimiteți această înștiințare scrisă pe adresa de email: contact@prickindel.ro

 Singura condiție este ca produsul să fie în aceeași stare în care v-a fost livrat (să aibă etichetele atașate, ambalajul original și documentele care l-au însoțit). În maxim 30 de zile de la data returnării, vă vom înapoia contravaloarea comenzii în contul dumneavoastră. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Pentru trimiterea coletului exista 3 variante:

1.Trimiteti coletul la aceeasi adresa de unde a fost livrat prin curier rapid, ales de dumneavoastra. In aceasta situatie o sa achitati dumneavoastra curierul la trimiterea coletului.

2. Puteti prezenta fizic produsul la adresa noastra. Oradea, str General Maghru, parter bloc M9.

3. Ne solicitati noua sa facem cerere in numele dumneavoastra, pentru ridicarea coletului, situatie in care o sa beneficiate de costul de transport conform contractului pe care noi il avem incheiat cu societatile de curierat. In aceasta situatie costul de retur este 16 lei.

Suma returnată nu includ cheltuielile de transport in situatia in care am ales variant 3. Suma returnată este formată strict din contravaloarea produselor si se achita intr-un cont bancar. Nu exista posibilitatea ca suma sa fie returnata ramburs.

Exista de asemenea posibilitatea de a efectua un schimb de colete, in situatia in care se doreste un produs de o alta dimensiune, decat cel comandat, sau schimb cu un alt produs disponibil in stoc. In aceasta situatie costul schimbului de colete costa de 18 lei.

Nu expediați coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fără nici un fel de notificare ulterioară. Orice retur care nu respectă condițiile de mai sus va fi refuzat.

Cumpăratorul are dreptul legal să renunțe la produsele cumpărate fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, cumpărătorul trebuie să ne notifice în cel mult 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Notificarea se face în scris prin e-mail la adresa contact@prickindel.ro. În urma notificării, cumpăratorul va trebui să expedieze produsul în cauză în termen de cel mult 30 zile începând cu data recepției produsului returnat. Singurele costuri care pot cădea în sarcina cumpărătorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat vă rugăm să semnalați cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect. Costurile de retur și de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate, în acest caz, de www.prickindel.ro.

Prickindel.ro nu va prelua produse returnate în următoarele condiții:

1.        coletul sau conținutul acestuia prezintă leziuni datorate transportului la returnare;

2.        coletul a fost expediat cu plata la destinatar; (fara a exista un accord in prealabil).

3.        coletul a fost expediat cu specificare de ramburs.

Coletul este proprietatea celui care expediază până la momentul preluării de către destinatar.

În situația în care clientul a beneficiat de transport gratuit la livrare și ulterior returnează partial comanda, acesta va suporta costul de transport conform tarifului de transport prezent pe site.

Produsele executate la comanda, conform solicitarilor dumneavoastra, nu pot fi returnate.

Returul produselor se face la adresa:

SC Loricons SRL (magazine Prickindel)

str General Magheru, nr M6, cod postal 410025, Oradea